Radio Vocea Evangheliei Timisoara 92.2 FM

Asculta Radio Vocea Evangheliei TIMISOARA 92.2 FM si ONLINE

.

Mass-media creștină înseamnă misiune. Să fii aproape de cel de lângă tine, cu hrană pentru spirit și minte. Să redimensionezi valorile la statura lor inițială. Să răstorni prejudecățile, să semeni adevărul, să împrăștii lumina. Cu aceasta începe Radio Vocea Evangheliei Timișoara.

Convinşi că doar prin „auzirea Cuvântului” ia naştere „credinţa de preţ”, „dată sfinţilor, o dată pentru totdeauna”, trudim la conceperea unor emisiuni prin care sa să ajungem în fiecare casă cu aceste vești bune, să pătrundem pe șosele și în intersecții, în fiecare mașină, să ne agățăm de fiecare telefon mobil, pe internet sau pe aparate radio și să oferim cu generozitate cel mai prețios dar care ni s-a făcut vreodată: Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos.

Grupul ţintă este constituit din cei cu o moştenire pseudo-creştină, nefiind omişi credincioşii autentici pentru care este asigurată informaţia aducătoare de consolidare în credinţă. Astfel, producţia de emisiuni urmăreşte să răspundă unei game variate de nevoi specifice diferitelor grupe de vârste cât şi anumitor nivele de spiritualitate creştină.

Fiind proprietatea celor trei culte neoprotestante: penticostal, baptist şi creştin după Evanghelie, cultivăm o strânsă relaţie cu bisericile acestora, promovând evenimentele importante organizate de acestea. De asemenea, recunoaştem dependenţa noastră în plan spiritual şi financiar de comunitatea zonală şi, din acest motiv suplimentar, acţionăm după strategia creionată de reprezentanţii celor trei confesiuni. Totodată, organizăm şi noi manifestări publice cu contribuţia celor trei denominaţii, considerându-ne parte activă şi chiar iniţiatoare a diverse întruniri.

Ne propunem să rămânem mereu verticali, niciodată aplecaţi spre spiritul lumesc care tinde să se infiltreze chiar şi în slujirea creştină, dar folosind în permanenţă un limbaj asimilabil de contemporaneitate, evitând pe cât posibil jargonul ecleziastic. În acest sens, invităm la microfon pastori, prezbiteri, oameni implicaţi în lucrarea lui Dumnezeu şi multe alte persoane care au de comunicat ceva semnificativ pentru ascultători, menţinând şi o echidistanţă faţă de denominaţiile constitutive ale Alianţei Evanghelice din teritoriu.

Prin toate acestea, dorim să fim şi să ne menţinem ca nişte credincioşi slujitori ai lui Dumnezeu, neavând o activitate para-bisericească, ci una complementară, chiar avangardistă a acesteia.

Fie ca prin devotamentul nostru şi al invitaţilor noştri să se formeze conştiinţe curate, neinfestate de decadenţa din jur. Iar dacă posturi de radio creştin din alte ţări tind să dilueze mesajul creştin, noi vom dori ca întotdeauna să reproducem cu acurateţe şi integralitate Evanghelia lui Hristos.

Share