Panică pe feribot

Omul nu este stăpân pe suflarea lui ca s-o poată opri şi n-are nicio putere peste ziua morţii…Eclesiastul 8.8


În februarie 2006, un feribot egiptean s-a scufundat în Marea Roşie. Cu trei ore înainte de scufundare, pe feribot a izbucnit un incendiu. Circa 1.100 persoane şi-au pierdut viaţa.
Trista întâmplare de pe feribot este una din multele dovezi că viaţa noastră este trecătoare. Adevărul biblic: „Căci orice făptură este ca iarba, şi toată slava ei, ca floarea ierbii“ (1 Petru 1.24), ne stă în faţă la tot pasul. Putem spune împreună cu împăratul David: „Iată că zilele mele sunt cât un lat de mână, şi viaţa mea ca o nimica înaintea Ta. Da, orice om este doar o suflare, oricât de bine s-ar ţine“ (Psalm 39.5).
Fiindcă suntem aşa de trecători, Dumnezeu a pregătit o posibilitate imediată de mântuire a sufletelor noastre: ISUS HRISTOS. Cine nu vine astăzi la Hristos, nu ştie dacă mâine va mai avea prilejul. Totul depinde de momentul deciziei fiecărui om în parte.
Nu amâna, mâine poate fi prea târziu, un prea târziu pentru eternitate! Aici şi acum omul îşi decide calea pe care merge: calea vieţii veşnice prin credinţa în Mântuitorul sau aceea a pierzării veşnice prin necredinţă. „Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!“

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *