Moartea

„Omul! Zilele lui sunt ca iarba, şi înfloreşte ca floarea de pe câmp. Când trece un vânt peste ea, nu mai este.“ Psalmul 103.15,16


Te-ai gândit vreodată că spre moarte duc mii de uşi şi că una din acestea se va deschide deodată undeva, cândva, cumva pentru tine? Ce cauză a decesului va fi trecută cândva pe certificatul tău de deces? Unul moare de o moarte naturală, altul de o moarte violentă, altul într-un accident auto, iar un altul ca urmare a unui infarct. Ieri am auzit că dentistul meu a murit. Avea doar 46 de ani şi se operase de o mică tumoare. Avea deja programaţi pacienţi pentru săptămâna următoare; dar nu s-a mai trezit din narcoză.
Cu mulţi ani în urmă, un domn în vârstă a căzut aşa de grav din pat, încât după câteva zile a murit din cauza rănirilor interioare.
Astfel de exemple cunoaştem cu toţii. Nu este nevoie să apară întotdeauna o boală gravă, care cauzează moartea; nu, ea stă în spatele scaunului tău, fără ca tu să observi. De aceea lasă-te avertizat: „Pune-ţi în rânduială casa, căci vei muri“ (Isaia 38.1).
Reglementează problema păcatelor tale cu Dumnezeu cât mai este timp! Dumnezeu te aşteaptă! Împacă-te cu El! Există o singură cale şi o singură uşă care conduc în cer: Isus Hristos. Acceptă-L chiar astăzi prin credinţă!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *