Misiunea Bisericii

In ceea ce priveste campul de misiune si plantarea de noi biserici, trebuie mentionat faptul ca exista alte opt biserici situate in zona rurala din jurul orasului nostru care fac parte din cercul pastoral al bisericii “Betania“.

Utvin

Biserica din UTVIN care face parte din cercul pastoral al Bisericii Betania, are  30 de  membri activi si este slujita de fratele prezbiter Ionel Cojoaca. Un loc important in viata si in inchinarea bisericii il au tinerii. Desi nu sunt multi in ceea ce priveste numarul, ei sunt extrem de activi, atat la programul bisericii, cat si in actiunile misionare. Trebuie mentionat faptul ca Biserica din Utvin are un cor si o orchestra, amandoua absolut incantatoare. Daca locuiesti in Utvin si doresti sa te inchini impreuna cu noi te asteptam in fiecare duminica de la ora 9-12 si 16-18


Parta

Biserica PARTA care face parte din cercul pastoral al Bisericii Betania, are 27 membrii activi si 9 apartinatori. Biserica din Parta este slujita de fratele prezbiter Iacob Murgu. Rugati-va ca Domnul sa aduca vremuri de trezire spirituala si in Parta.


Seceani

In localitatea SECEANI  biserica are un numar de 17 membri, are un locas de inchinare propriu inaugurat in 1999. Misionar al Bisericii Betania pentru localitatea Seceani este fratele Emil Gligor. Multumim Domnului pentru zorile unor vremuri de inviorare spirituala care au inceput sa mijeasca la Seceani.


Ortisoara

In localitatea ORTISOARA, Betania a inceput lucrarea de misiune in anul 2000, la ora actuala biserica avand 22 de membri. Misionarul Bisericii Betania pentru localitatea Ortisoara este actualmente fratele Emil Gligor. Cu ajutorul Domnului si beneficiind de sprijinul autoritatilor am intrat in posesia unui teren si a unei cladiri in care se va amenaja noul locas de inchinare al Bisericii. Lucrarile vor incepe in vara acestui an.


Racovita si Ficatari

In anul 1994 a luat fiinta Biserica Baptista din RACOVITA, iar in 1998 Biserica Baptista din FICATARI. Aici pionierii lucrarii de misiune au fost sotii Ana si Dinu Cotuna. Astazi cele doua biserici numara 18 membri, fiind slujite de fratele misionar Nicu Chindea. Dumnealui este ultimul misionar sosit in cercul pastoral al Bisericii Betania. Rugati-va ca Dumnezeu sa il binecuvinteze atat pe el, familia, cat si lucrarea la care a fost chemat.


Lenauheim si Grabat

Misiunea in localitatea LENAUHEIM a inceput in anul 1996 in casa sorei Maria Pop. Astazi biserica numara peste 30 de membri si are o casa de rugaciune proprie care a fost achizitionata cu ajutorul bisericii Washington Avenue din Cookevile, TN. Fratele Ghita Vasile este pastor al bisericii din Lenauheim. In anul 2000 a luat nastere Biserica din GRABAT, ca punct de misiune al Bisericii din Lenauheim.

Share

One Reply to “Misiunea Bisericii”

  1. Domnul sa binecuvanteze pe fratii si surorile noastre din aceste biserici,dar si pe slujitorii Lui!
    Sunt in rugaciunile mele si ma bucur de fiecare veste buna venita de la ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *