Marsul Invierii la Timisoara

Luni, 16 aprilie, la Timişoara, va avea loc cea de-a XXI-a ediţie a Marşului Învierii. Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara.

 

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”,  în colaborare cu bisericile creştine din Timişoara şi Consiliul Local Timişoara, organizează luni, 16 aprilie 2012, de la ora 15, cea de-a XXI-a ediţie a manifestării creştine “Marşul Învierii”.

“Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Hristos”, a precizat Ligia Dugulescu, preşedinte al Asociaţiei Evanghelistice şi de Caritate „Isus Speranţa României”.

Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde, după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional, urmând ca la Biserica Penticostală Elim să aibă loc un serviciu de evanghelizare. La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic. Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment.

Sursa: Tion.Ro

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *