În cine credem?

Crede în Domnul Isus, şi vei fi mântuit…Faptele Apostolilor 16.31


La controlul de paşapoarte al aeroportului erau mulţi oameni. Unii se grăbeau pentru a fi la timp la avion. La rând ajunse un domn în vârstă. El întinse funcţionarului paşaportul. „Un moment“, spuse funcţionarul, „paşaportul dumneavoastră a expirat.“ Domnul răspunse: „Nu fiţi aşa de meschin. Important este că am paşaport!“ – „Nu“, spuse funcţionarul cu hotărâre, „important este să aveţi un paşaport valabil!“
La fel este şi cu credinţa: nu este vorba de a avea o oarecare credinţă, ci de a avea credinţa adevărată, o credinţă cu care se poate trăi în orice zi, care dă sprijin şi în cele mai mari încercări, o credinţă cu care se poate muri. Moartea este o mare probă a autenticităţii credinţei noastre!
De aceea nu vorbim de faptul că noi credem, ci în cine credem. Apostolul Pavel putea spune că ştie în cine a crezut: „Şi din pricina aceasta sufăr aceste lucruri; dar nu mi-e ruşine, căci ştiu în cine am crezut. Şi sunt încredinţat că El are putere să păzească ce i-am încredinţat până în ziua aceea.“ Apostolul avea credinţa adevărată. Dar noi?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *