Grupa Moise – 2-4 ani

Grupa Mica – MOISE
Varsta copiilor:
2-4 ani
Educatori:
Adeline Hritcu
Iasmina Grigoroscuta

 

Programul activitatilor:
09:00 – 10:00 –  jucat liber
10:00 – 10:45 – atelier cu lectie
10:45 – 11:00 – liber de baut apa si adunat materialele folosite la lectie
11:00 – 12:00 – colorat, cantecele, jocuri si timp liber de joaca

Programul este orientativ, in functie de numarul de copii aflati la grupa, dar incercam sa ne tinem de el cand putem. Daca nu respectam fix programul, respectam ordinea activitatilor.

Tema studiata la grupa Moise este : PSALMUL 23, cu incercarea de memorare a lui. Ideea principala care incercam sa le-o impregnam din acest Psalm este cum Dumnezeu se ingrijeste de noi in orice circumstante cand noi ne supunem.

Incepand cu luna ianuarie 2016 vom incepe o serie de povestiri din Biblie.

 

Dorinta noastra pentru aceasta grupa este sa incercam sa ii obisnuim pe copiii cei mai mici sa vina si sa petreaca un timp de “scoala duminicala” la care trebuie sa urmareasca un program pentru a fi mai pregatiti pentru cand vor intra in grupa mijlocie. Si in timpul petrecut impreuna vrem sa ii invatam cantecele, versete si povesti simple din Biblie potrvite cu varsta si atentia lor scurta :).

Parintii sunt bineveniti pana se acomodeaza copilul si sunt rugati sa participe si ei la activitati alaturi de copii pentru a-i introduce mai usor in atmosfera si pentru a scurta durata de acomodare.

 

Share