Fără Dumnezeu?

„ …aduceţi-vă aminte că în vremea aceea eraţi… fără nădejde şi fără Dumnezeu în lume.“ Efeseni 2.12

Pe uriaşul vapor „Titanic“ cineva a scris „No God“ (Fără Dumnezeu). Cu o viteză record pentru vremea aceea, „Titanicul“ a lovit un gheţar exact în locul unde era scris „No God“. Peretele vasului a fost tăiat de gheţar şi până la urmă s-a scufundat.
Toţi ne aflăm în călătorie pe marea învolburată a acestei vieţi. Stă scris pe prora „vaporului“ nostru „Cu Dumnezeu“ sau „No God“? Toţi cei care nu ascultă de atenţionările lui Dumnezeu, să ia seama la cuvintele: „Nu vă înşelaţi: Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va şi secera“ (Galateni 6.7). Când cineva observă că pluteşte pe un curs greşit, nu-l poate ajuta decât hotărârea de schimbare a direcţiei. Altfel, mai devreme sau mai târziu va merge în pierzare.
Cercetează-te, cititorule, dacă viaţa ta este fără nădejde, fără Dumnezeu în lume! Nu putem trăi şi în păcate, şi cu Dumnezeu. Lumea este împărţită în două mari grupe: cu Dumnezeu şi fără Dumnezeu. Alegerea de care parte vrem să fim ne aparţine fiecăruia personal. Nimeni nu poate lua o decizie pentru altul. O, de-am lua decizia cea bună de a fi cu Dumnezeu chiar din această clipă! Orice amânare poate fi un prea târziu, din care vine durerea şi regretul veşnic.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *