Cuvantul sadit (2)

“Primiti._ Cuvantul sadit” (lacov 1:21)

Cand Dumnezeu iti da un “Cuvant sadit”, el te va face sa flamanzesti dupa mai mult. Dar ai grija; nu merge la cules de versete prin Biblie, care sa te faca sa te simti bine. Pentru a creste in credinta, trebuie sa te disciplinezi sa petreci timp in fiecare zi in Cuvantul lui Dumnezeu. Nu poti descoperi Cuvantul sadit de unul singur si sa decizi care verset este pentru tine si care nu. “Toata Scriptura este … de folos” (2 Timotei 3:16). Pentru a face un profit intr-o afacere, trebuie sa-ti cunosti bine afacerea, altfel vei da curand faliment. Modalitatea de a avea succes in viata de crestin este ca afacerea ta sa fie cunoasterea Scripturii. Nu cauta doar un Cuvant de la Dumnezeu, studiaza tot Cuvantul lui Dumnezeu.

Vrei ca viata ta sa conteze? Cufunda-te in Scriptura! Cand Cuvantul lui Dumnezeu si inima recepĀ­tiva se intalnesc, ceva se va intampla. Este o combinatie care functioneaza de fiecare data!

Nimic nu poate invinge expunerea personala la Scriptura. Este vitala. Fara ea nu vei fi in stare sa auzi ceea ce iti spune Dumnezeu. Intotdeauna va trebui sa depinzi de altcineva. Imagineaza-ti cum e sa te raportezi la sotul sau la sotia ta pe acest considerent. Cat crezi ca ar dura casnicia ta? Acelasi lucru este valabil si cu Dumnezeu. Nu exista nici un substitut pentru expunerea direcĀ­ta, consistenta si zilnica la Cuvantul Sau. Asa ca; expune-te zilnic la Cuvant!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *