Cuvantul Pastorilor

Mesaj din partea Pastorului Valentin Fat

Valentin Fat
Valentin Fat

Nevoia cea mai acuta a omului este aceea de a  avea o relatie cu Dumnezeu, relatie care sa ii confere semnificatie si sa ii  aduca implinire.  Vestea buna a Evangheliei este ca Dumnezeu s-a apropiat de oameni si ca aceasta relatie este posibila prin jertfa Fiului Sau, Isus Hristos. Biserica Betania este locul in care Vestea Buna e proclamata. Biserica Betania este locul in care poti sa te maturizezi in relatia ta cu Dumnezeu, cunoscandu-l pe El mai bine si crescand in asemanarea cu Hristos. Biserica Betania este locul unde vei intalni frati si surori condusi de  dorinta de a se apropia de Dumnezeu si de a trai vieti care sa Il glorofice pe El.

Vom fi mai mult decat bucurosi sa te cunoastem si sa te intampinam aici, la Betania, in familia de prieteni ai Domnului Isus!

 

 

 

Mesaj din partea Pastorului Eugen Groza

Eugen Groza
Eugen Groza

Bine ati venit pe pagina Bisericii Crestine Baptiste BETANIA.

Noi, cei din Biserica Crestina Baptista “Betania“, suntem bucurosi sa va oferim aceasta pagina web ca pe un instrument pentru toti cei care vor sa cunoasca Biserica “Betania“, misiunea ei, activitatile ei organizate si, nu in ultimul rand, pe Domnul Isus Cristos care-L slujim.

Dorim ca aceasta pagina sa fie simpla, clara si cat mai usor de folosit pentru toti.Ia-ti cateva minute, viziteaza aceasta pagina web si nu vei regreta. Sper sa gasesti aici un loc unde sa slujesti (si sa fii slujit) in familia bisericii noastre. Iti multumesc pentru interes si sper sa te simti acasa pe site-ul nostru.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *