Ce aşteptaţi?

„Oamenii îşi vor da sufletul de I groază, în aşteptarea lucrurilor t

care se vor întâmpla pe pământ…”     Luca 21.26 1

             Viaţa fiecărui om este marcată de multe momente de aşteptare. Este trist că şi în pri­vinţa mântuirii sufletului, omul aşteaptă. Unii aşteaptă o vârstă mai înaintată. Vă gândiţi să-L acceptaţi pe Mântuitorul când veţi ajunge în neputinţă? Aşteptaţi să aveţi mai mult timp liber? Greşiţi, pentru că fiecare an din viaţă pare mai scurt decât cel care a trecut.

            Aşteptaţi ca inima să fie mai bine dispusa? Aceasta nu se va întâmpla niciodată, căci este scris: „Inima este nespus de înşelătoare şi de deznădăjduit de rea; cine poate s-o cunoască?” (Ieremia 17.9). Aşteptaţi ca cei care vă înconjoară să se hotărască pentru Mân­tuitorul? Mântuirea este o chestiune pe care fiecare trebuie să o primească pentru sine.      Aşteptaţi ca dru­mul credinţei să se lărgească? El este destul de larg, ca un număr cât mai mare de persoane să păşească spre mântuirea şi harul lui Dumnezeu adus prin Isus Hristos.

            Cititorule, permite-mi o întrebare personală: Ce aş­tepţi? Grăbeşte-te astăzi să primeşti mântuirea în dar! Nu te uita la tine că eşti slab, nici la vrăjmaşul care stă să te înghită, ci uită-te la Tatăl ceresc!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *