Bun venit

Membrii bisericii BETANIA sunt bucurosi ca au posibilitatea de a va oferi aceasta pagina web ca pe un instrument pentru toti cei care doriti sa cunoasteti Biserica BETANIA, activitatile ei, si nu in ultimul rand pe Domnul Isus Cristos.

“BETANIA” Timisoarei s-a nascut si exista cu scopul de a fi o casa pentru fiecare, un camin al dragostei, o familie de prieteni, un loc al sfinteniei, al rugaciunii si al predicarii Evangheliei.

Biserica BETANIA este locul in care poti sa te maturizezi in relatia ta cu Dumnezeu, cunoscandu-l pe El mai bine si crescand in asemanarea cu Cristos.

Vom fi mai mult decat bucurosi, daca avem ocazia sa te cunoastem si sa te intampinam aici, la BETANIA, in familia de prieteni ai Domnului Isus.

Ce inseamna BETANIA pentru tine?

Pentru mine, BETANIA inseamna in primul rand familie. O familie de prieteni. Betania este o oaza de bucurie, un loc unde imi astampar setea sufletului (CORINA F.)

Betania este pentru mine viata mea, locul unde l-am cunoscut pe Dumenzeu si locul unde am o partasie adevarata cu Dumnezeu (MARIUS C.)

Betania este Casa Domnului in care ma inchin inaintea Lui, impreuna cu fratii si surorile mele. (tanara din Betania)

Betania inseamna locul in care am invatat foarte multe, o casa mai mult decat casa de acasa. Este locul de intalnire cu Dumnezeu (tanar din Betania)

Betania este locul in care ma inchin lui Dumnezeu si am partasie cu altii care isi doresc acelasi lucru (tanar din Betania)

Share

2 Replies to “Bun venit”

  1. Domnul sa binecuvanteze toata Betania!
    El sa dea fiecaruia rasplata pentru slujirea pe care o face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *