Banii

Veniţi şi cumpăraţi bucate, veniţi şi cumpăraţi vin şi lapte, fără bani şi fără plată!Isaia 55.1


În lumea noastră egoistă nu poţi avea nimic fără bani. Cu bani poţi obţine aproape totul, chiar şi satisfacerea celor mai josnice dorinţe. Totul are preţul său. Societăţile de asigurări calculează chiar şi valoarea vieţii unui om.
Cu bani puteţi cumpăra o casă, dar nu un cămin fericit. O asigurare pe viaţă nu ajută contra fricii de moarte. Cu bani se pot cumpăra tranchilizante, dar nu se poate cumpăra pacea inimii. Da, cu bani se pot cumpăra multe, dar nu se poate obţine cel mai important lucru: comoditate, dar nu fericire, un avocat, dar nu un Mântuitor, un loc în cimitir, dar nu în cer. Cu bani trecători se pot obţine numai bunuri trecătoare.
Ştiţi că adevăratele valori, durabile, pe care nu le puteţi cumpăra, le puteţi primi gratuit? Mântuirea sufletului, iertarea păcatelor, pacea cu Dumnezeu, viaţa veşnică vă sunt oferite astăzi gratuit, fie că sunteţi bogat, fie sărac. Dumnezeu, care posedă cerul şi pământul, nu are nevoie de plata noastră. Pentru a ne face o astfel de ofertă, El a plătit un preţ mult mai mare decât toate comorile lumii – moartea Domnului Isus, a Fiului Său preaiubit. Pentru a ne binecuvânta, El aşteaptă doar să ne recunoaştem vina, dar şi incapacitatea noastră de a plăti.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *