30 MARTIE PACEA LUI DUMNEZEU

“Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte” (loan 14:27)

Îngrijorarea apare pentru că tu permiţi; pacea este ceva ce tu urmăreşti. Domnul Isus a spus: “Să nu vi se înspăimânte inima”. Asta înseamnă că poţi controla ce se întâmplă în mintea ta. Cum? Făcând două lucruri:

            1) Umplându-ţi inima cu Cuvântul lui Dumnezeu. Nu doar Cuvântul pe care îl citeşti zilnic, ci Cuvântul pe care îl procesezi mintal, pe care îl aplici în fiecare circum­stanţă şi pe care te bazezi în vremuri de criză.

            2) Punând fiecare situaţie în mâinile lui Dumnezeu şi lăsând-o acolo plin de încredere, iată o rugăciune care te poate ajuta să faci lucrul acesta: “Doamne, sunt în panică! Toţi vor o parte din mine. Sunt prea multe lucruri de făcut şi niciodată suficient timp. Mintea mea este plină de gunoi şi inima e gata să plesnească. Doamne, unde eşti? Mă simt ca ucenicii când a izbucnit furtuna şi vântul şi valurile le-a zdruncinat corabia. Strigătul meu este ca al lor: “Să-L aducă cineva pe Isus – o să mă scufund!” Furtunile din viaţa mea m-au afectat, dar nu mi-au scufundat corabia; nu mai suport. Prinţul Păcii, am nevoie de Tine. Tată, 12 Tu care nu dormi niciodată, preia tu controlul. Am nevoie de mângâierea şi curajul pe care le dă Duhul Tău. Vorbeşte, Doamne, căci cântul îmi aminteşte de sunetul vocii tale. Vreau să găsesc în Tine un loc liniştit, un loc în care îmi pot aşeza capul la sânul tău, să pot auzi bătaia inimii tale şi să mă simt în siguranţă. Amin”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *