3 septembrie

«Si prin faptul ca El insusi a fost ispitit in ceea ce a suferit, poate sa vina in ajutorul celor ce sunt ispititi.» Evrei 2,18

Esti descurajat spiritual? Iarasi iti spun, numai Isus te poate ajuta deoarece chiar si El, imparatul imparatilor si Domnul domnilor a simtit spaima si descurajarea. El in­telege perfect fiecare situatie si fiecare stare prin care tre­cem. Te simti singur? Alearga neintarziat la Isus, Cel care stie foarte bine ce este singuratatea, deoarece a fost parasit de cei mai buni prieteni ai Sai exact cand ar fi avut cea mai mare nevoie de ei.

Crezi ca incercarile din viata ta sunt prea grele? Atunci numai Isus te poate aljuta, deoarece in absolut toate privin­tele El a fost ispitit ca si noi. El cunoaste si cele mai perfide ispite care te ataca si simte alaturi de tine ca Unul care le-a suferit de mii de ori mai profund, dar le-a si biruit!

Numai Isus Cristos este ajutorul tau pentru ca El poate ierta orice pacat. S-ar putea ca in viata ta sa existe multe lu­cruri ascunse de care ti s-ar face rusine de moarte daca cum­va s-ar afla. Pe cruce Isus a suferit si a platit pretul intreg si pentru faptele tale josnice: «… a suferit crucea, a dispretuit rusinea» (Evrei 12,2).

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *