2 septembrie

«Prin urmare, a trebuit sa Se asemene fratilor Sai in toate lu­crurile ca sa poata fi, in ce priveste legaturile cu Dumnezeu, un mare preot milos si vrednic de incredere, ca sa faca ispasire pentru pacatele norodului. Si prin faptul ca El insusi a fost is­pitit in ceea ce a suferit, poate sa vina in ajutorul celor ce sunt ispititi,» Evrei 2:17-18

Toti cauta ajutor in situatiile disperate din viata. Unii lupta sa se opreasca din alergarea lor pe calea vietii. Cei bolnavi spiritual cauta ajutor la psihiatri, si totusi nu ga­sesc nicicum alinare. De ce oare? Pentru ca nici un om nu poate oferi vindecare pentru suflet. Problema nu este una exterioara, ci interioara, in inima ta; din acest motiv Dom­nul Isus este singurul care te poate ajuta. Doar El poate in­telege si rezolva problemele noastre sufletesti, deoarece a trait ca om pe acest pamant. A fost facut una cu pacatele tale: «pe Cel ce n-a cunoscut nici un pacat, El L-a facut pacat pentru noi» (2 Cor. 5,21). Acest lucru inseamna ca pe cru­cea Golgotei Isus Cristos S-a identificat complet cu pacate­le noastre, cu fiinta noastra cazuta.

Iti este teama de moarte? Domnul Isus este singurul ca­re iti poate lua aceasta frica deoarece El, Este etern, a murite dar prin jertfa Sa pe crucea Golgotei a biruit moartea si pe cel care are putere asupra mortii, adica pe diavol. Te mai indoiesti ca numai Isus te poate ajuta?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *