20 IUNIE – NIMENI NU-I PERFECT

“Eu nu cred că l-am apucai încă: dar fac un singur lucru: uitând ce esteî urma mea, şi aruncându-mă spre ce este înainte” (Flilipeni 3:13)
Un băieţel s-a întors acasă cu hainele pline de noroi, iar mama lui la trimis la subsol să le pună în maşina de spălat. Mai târziu, gândindu-se că este prea linişte, ea a strigat: „tinere, sper că nu alergi pe acolo dezbrăcat”. Imaginează-ţi ce jenată s-a simţit când o voce străină i-a răspuns: ”Nu doamnă, doar vă repar hornul”. Uitase cu desăvârşire că la subsol avea un hornar. lacov spune: “Toţi greşim în multe feluri (lacov 3:21). Ideea este să te ierţi pe tine însuţi. De cele mai multe ori suntem vinovaţi că facem lucrurile greşite cu o motivaţie bună. Să ne aducem aminte de faimosul turn înclinat din Pisa, Italia, proiectat
de arhitect pe o fundaţie adâncă de 3 m pentru un turn de 55 m. Ţi-ar plăcea să ai aşa ceva în CV-ul tău? Apostolul Pavel spune: “eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea, şi aruncându-mă spre ce este înainte” (Filipeni 3:13). Chuck Swindoll sene: “Arătaţi-mi-l pe cel ce a scris regulile pentru perfectionism şi vă garantez că este un papă lapte cu faţa plină de coşuri … a cărui nevastă nu vrea să-l vadă acasă”.
Dumnezeu a zis: “Eu iţi şterg fărădelegile, pentru Mine, şi nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele tale” (Isaia 43:25). Dacă Dumnezeu este dispus să-ţi ierte greşelile şi chiar să le îngroape, nu cumva a venit vremea să nu te mai acuzi singur, să primeşti harul Său şi să mergi mai departe?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *